Loading...

temeljeno na wordpressuTEMELJEN NA WORDPRESS-U

Uređivanje web stranice ili dodavanje novog sadržaja poput teksta, slika, videozapisa ili uklanjanja starog sadržaja nikad nije bilo tako jednostavno. Sami možete jednostavno održavati svoju web stranicu. Izvršit ćemo početno postavljanje vaše stranice, a nakon toga moći ćete sami dodavati slike, videozapise, tekst i drugi sadržaj. Uređivanje stranica u WordPressu vrlo je jednostavno i rado ćemo vam pokazati kako to možete učiniti sami. Ako niste sigurni da je to nešto što biste trebali raditi sami, rado ćemo to učiniti za vas i osigurati da je dizajn vaše web-stranice uvijek aktualan i slijedi najnovije trendove.

prilagođena za mobilne uređajePRILAGOĐENA ZA MOBILNE UREĐAJE

Većina internet prometa danas se obavlja putem tableta i pametnih telefona, zbog čega je izuzetno važno da vaša nova web stranica bude prilagođena mobilnim uređajima te da možete dohvatiti sav sadržaj na njemu, čak i s mobilnog telefona, a ne samo s računala. Ako je vaša web-stranica nepregledna i predugo se otvara, većina ljudi će napustiti vašu web-lokaciju i nikada je više neće posjetiti. Prilagodit ćemo vašu web stranicu tako da je savršeno optimizirana za različite vrste uređaja bez obzira na veličinu i orijentaciju uređaja.

PROCES IZRADE STRANICE

skupljanje idejaSKUPLJANJE IDEJA

Zajedno ćemo odlučiti o izgledu i dizajnu vaše web stranice. Izradit ćemo prvi nacrt stranice te kasnije po potrebi izvršiti jednu ili više prilagodbi. Nastavit ćemo raditi na pojedinostima sve dok ne budemo zadovoljni s učinjenim.

stvaranjeSTVARANJE

Kada se dogovorimo oko osnovnog izgled vaše web stranice, morat ćete nam dostaviti tekstove i slike za vaš web. Zbog propisa o zaštiti autorskih prava, moramo se pobrinuti da ni slike niti tekst ne budu preuzeti od nekog drugog. Možemo vam pomoći da pronađete odgovarajući sadržaj za svoju web stranicu.

još idejaJOŠ IDEJA

Nastavit ćemo razvijati i radit promjene i prilagodbe na vašoj web-stranici dok niste potpuno zadovoljni našim radom i spremni podijeliti svoju web stranicu sa svijetom. Ovo je posljednji korak prije objavljivanja web stranice i stoga je važno da sve bude onako kako želite.

gotovoGOTOVO

Ako želite, možemo nastaviti održavati vašu web stranicu. Ako ne, pokazat ćemo vam kako to učiniti sami, predat ćemo vam sve potrebne podatke i dokumentaciju kako biste samostalno mogli održavati svoju web stranicu.

ZAINTERESIRANI?

Napraviti ćemo vam web stranicu koju ćete ponosno predstaviti svojim klijentima.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se