Loading...

usluge hosted skype for businessHOSTED SKYPE FOR BUSINESS

Trebate konferencijsku dvoranu koja će vam omogućiti da komunicirate sa svima u sobi, podijelite zaslon, održite prezentaciju i crtate istodobno? Ali ne želite putovati širom svijeta da biste mogli sve to i ne želite kupiti cijeli Office 365 paketkako biste to postigli? Hosted Skype za posao je ono što vam treba i drago nam je što vam možemo ponuditi ovu uslugu.

hosted microsoft exchangeHOSTED MICROSOFT EXCHANGE

Trebate dobru, pouzdanu uslugu e-pošte, kalendar koji ćete moći podijeliti sa svojim kolegama, mjesto za spremanje kontakata i sve to bez vašeg vlastitog mail servera? Mi vam nudimo naše mail servere. Dajemo licencu, prostor za pohranu, vodimo brigu o serveru i održavamo ga za vas. Možete dodavati ili ukloniti korisnike kao i dodati više prostora za pohranu kako se potrebe vašeg poslovanja mijenjaju.

hosted microsoft sharepointHOSTED MICROSOFT SHAREPOINT

Ako vaše potrebe prelaze sposobnosti jednostavnog file servera ili imate potrebu za jednostavnim komuniciranjem u vašoj tvrtki, a sve bazirano na web sučelju? Želite se moći kretati kroz svoje datoteke kao kroz web stranicu, a istodobno trebate više administrativnih i sigurnosnih opcija? Microsoft Sharepoint je prava stvar za vas. Možete ga integrirati sa svojim Office 365 ili kao samostalno rješenje.

Usluge anti spamANTI SPAM

Danas, kada je primarni način komunikacije putem e-pošte, usluga Anti Spam postala je nužnost. Nemoguće je spriječiti dolazak neželjene pošte, bez obzira koliko ste oprezni. Zato svim našim korisnicima nudimo softver za sprečavanje neželjenog sadržaja koji će zadržati neželjene poruke e-pošte van pristigle pošte. Sami možete odlučiti o razini sigurnosti i filtrima koje želite implementirati.

Usluge file serverFILE SERVER

Trebate jednostavan file server na kojem možete pohraniti datoteke koje su dostupne u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta? Osim toga, želite imati mogućnost vratiti se na stare verzije dokumenta? Pronaći ćemo najbolje rješenje za spremanje vaših dokumenata i učinit ćemo ih sigurnim i dostupnim u svakom trenutku.

Microsoft CRM DynamicsMICROSOFT CRM

CRM sustavi i aplikacije dizajnirani su za upravljanje i održavanje odnosa s klijentima, praćenje angažmana i prodaje te izradu statističkih podataka – sve na jednom mjestu. S Microsoft Dynamics 365 vaše poduzeće može pametnije trgovati, učinkovitije prodavati a mi možemo hostati vaš CRM.

ZANIMA VAS NEŠTO DRUGO?

Nudimo širok spektar usluga. Ako vam je potrebno nešto drugo ili jednostavno želite podijeliti svoje mišljenje s nama, ne ustručavajte se kontaktirati nas a mi ćemo učinit sve što je u našoj moći kako bismo vam zadovoljili vaše potrebe.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se