KAD KATASTROFA POSTANE STVARNOST

Nitko nije sklon pogreškama, hardverskim problemima ili drugim incidentima koji utječu na vaše podatke. Na preventivne mjere sigurnosti treba gledati kao na investiciju, a ne kao na trošak. Podaci se mogu pohraniti na nekoliko načina, a mi vam nudimo jednostavnu i pouzdanu backup uslugu koja će vaše podatke čuvati sigurnima i dostupnima u slučaju potrebe. Sve usluge uključuju naš rad i nadzor.

ZAŠTO ODABRATI NAŠE BACKUP RJEŠENJE?

Online backupJEDNOSTAVNO, BRZO I EKONOMIČNO

Sve što je potrebno je nekoliko klikova za postavljanje sigurnosne kopije vaših podataka. Možete ju postaviti da se oddvija van radnog vremena ili to možete učiniti nekoliko puta dnevno. Proces se uvijek događa u pozadini i ne utječe na vašu dnevnu rutinu.

Sigurni podaciMIRAN SAN

Mirno spavajte cijelu noć znajući da su vaši važni podaci na sigurnom, bez obzira što se dogodilo. Sve sigurnosne kopije čuvamo u zaštićenim data centrima i omogućujemo vam izbor između dvije različite lokacije.

NadzorMI SE BRINEMO ZA RAD I NADZOR

Naš automatski sustav praćenja će nas obavijestiti ako nešto nije u redu sa sigurnosnim kopijama. Tako se vi nikada ne morate brinuti zbog toga. Ako ipak želite imati kontorlu nad procesom backup-a, možete odabrati da i vi primate obavijesti o sigurnosnoj kopiji.

online backup fleksibilnostFLEKSIBILNOST

Želite sigurnosno kopirati samo datoteke ili možda želite sigurnosno kopirati i svoje servere? Nudimo vam različita rješenja za backup i rado ćemo s vama razmotriti sve mogućnosti.

ONLINE CLOUD BACKUP FORMULAR ZA PONUDU

ONLINE CLOUD BACKUP REQUEST FORM
Za najbolje korisničko iskustvo odaberite podatkovni centar koji je u blizini Vaše lokacije.
Prostor u GB (gigabajtima).
Brzina prikazana u Mbit/s (megabit u sekundi). Minimum je 10Mbit/s.
Bilješke. Ovdje unesite sve ono što ne možete pronaći iznad ili ako imate nekih dodatnih pitanja slobodno ih napišite u ovo polje.
Molimo unesite Vaše ime.
Molimo unesite Vaše prezime.
Molimo unesite Vašu email adresu na koju Vas možemo kontaktirati.
Molimo unesite Vaš broj telefona/mobitela na koji Vas možemo kontaktirati.
Anti-Spam pitanje.

Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se