Loading...

PREPUSTITE POSAO NAMA

Ukratko rečeno, održavanje sistema se odnosi na hardver koji radi, funkcionalan i ažurirani OS kao i sigurnosne zakrpe i zaštitu od virusa. S uslugom Održavanje sistema mi preuzimamo odgovornost za vaše servere. Naša je odgovornost profesionalno upravljati serverom kako bi se aktivno izbjegli prekidi i/ili smetnje i kako bi server bio što dostupniji. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u održavanju i praćenju različitih vrsta sustava, kako na lokacij korisnika tako i u našem okruženju. Upravljanje sustavom može uključivati jedan ili više sljedećih zadataka: inventar hardvera, nadzor dostupnosti poslužitelja i mjerenja, inventar i instalacija softvera, antivirusni i sigurnosni nadzor, nadzor nad kapacitetima i korištenjem. Za prilagodbu vašim potrebama i zahtjevima nudimo vam tri različite razine upravljanja sustavom.

Potpuna kontrola Održavanje sistemaPOTPUNA KONTROLA

Uz potpunu kontrolu mi se brinemo za sve – upravljamo licencama, ažuriramo server, brinemo o sigurnosti, praćenju i čak možemo održavati i druge softvere za vas. Ako je server smješten u našim podatkovnim centrima, također ćemo se pobrinuti za hardver. Drugim riječima, vi ne morate raditi ništa, a server će raditi uvijek.

Djelomićno kontorlirani Server Održavanje sistemaDJELOMIČNA KONTROLA

Napraviti ćemo samo ono što je ključno za rad vaših servera, kao što su važna ažuriranja i upravljanje licencom. Sve ostalo je prepušteno vama na upravljanje i nadzor nad glavnim funkcijama i monitoringom. Ako server zakupite od nas, mi ćemo se pobrinuti da hardver radi ispravno.

Minimalna kontrola Održavanje sistemaBEZ KONTROLE

Nekontrolirani server kao usluga je samo opcija ukoliko zakupite dedicirani ili VPS server od nas. Mi vodimo brigu o hardveru, ali vi vodite brigu o održavanju servera, licencama i svemu drugom. Osim održavanja hardvera, imate potpunu kontrolu i odgovornost nad vašim serverom

ŽELITE LI ZNATI VIŠE?

Kontaktirajte nas za više detalja.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se