Loading...

NEKE OD KONZALTING USLUGA KOJE NUDIMO:

office 365 cloudOFFICE 365

 Microsoft Office 365 ima beskrajne mogućnosti s programima Outlook, OneDrive, Skype za tvrtke, Excel, Office, SharePoint i mnogim drugima.  Saznaj više ›

website designWEBSITE DESIGN

 Moguće je jednostavno izraditi web stranicu u wordpressu i prilagoditi je kako bi odgovarala kako vašim potrebama, tako i različitim vrstama uređaja. Saznaj više ›

ODRŽAVANJE SUSTAVA

Bez obzira na to imate li vlastite servere u svom prostoru, dedicirani ili VPS server u našem data centru, možemo ih održavati za vas. Saznaj više ›

Kabliranje, slaganje servera, instalacija pisača, konfiguracija daljinskog upravljanja samo su neke od brojnih konzultantskih usluga koje nudimo. Tijekom godina posložili smo tisuće servera, provukli mnogo kilometara kabela i instalirali mnogo različitih hardvera i softvera kako bismo s ponosom mogli reći da smo postali dobri u tome. Rado ćemo vam sve instalirati, s obzirom da je funkcionalna oprema dobra podloga za stabilan ured.

server rackingPOSTAVLJANJE U ORMARE

Postavljanje u ormare dio je naših konzultantskih usluga, ukoliko odlučite imati vlastitu opremu u vlastitom prostoru ili možda trebate zamijeniti postojeću opremu. Možemo naručiti opremu za vas, isporučiti, montirati, spojiti, instalirati pa čak i ukloniti staru opremu. Možda je vaša server soba u neredu nakon višegodišnje uporabe, ne znate kuda vam idu kablovi ili kako su vam switchevi povezani ili samo želite malopočistiti? Sve to možemo učiniti za vas.

remote supportPODRŠKA NA DALJINU

U okviru naših konzultantskih usluga nudimo vam usluge remote podrške u okviru koje vam nudimo podršku na zahtjev ili bez nadzora putem remote upravljanja. Sve što trebate učiniti je preuzeti alat s linka kojeg ćemo vam poslati i naša aplikacija za remote podršku će se pokrenuti. Pokretanjem aplikacije, dajete našim konzultantima daljinski pristup vašem računalu kako bismo vaš problem riješili brže nego da putujemo do vašeg ureda. U svakom trenutku vidite što radimo i možete pratiti napredak rada na vašem na zaslonu, a također ćete se moći dopisivati s nama putem istog alata.

INSTALACIJA I KONFIGURACIJAINSTALACIJA I KONFIGURACIJA

Trebate novu opremu u svom uredu? Nema problema, bez obzira želite li ga kupiti izravno od nas ili već imate opremu, možemo vam pomoći da ju postavite i instalirate. Mi ćemo instalirati bilo koji dodatni softver koji vam je potreban, spojiti žemo vašu periferiju i pobrinute se da sve radi. Ako se selite s jednog radnog mjesta na drugo, želite dodati neki hardver ili softver na postojeću konfiguraciju ili ukloniti ono što vam nije potrebno, Extilum konzalting tim vam je na usluzi.

UMREŽAVANJEUMREŽAVANJE

Naš tim za mrežu može vam pomoći pri izradi i postavljanju mrežnog okruženja. Možemo učiniti sve od jednostavnog kabliranja do instaliranja i konfiguriranja switcheva, firewalla i pristupnih točaka. Pobrinuti ćemo se da je sve sigurno povezano i da vašoj mreži možete pristupiti samo s dopuštenih lokacija. Nudimo pen-testiranje na izričiti zahtjev. Naš Wifi kontrolni centar ima mogućnost upravljati svim Wifi mrežama i resursima s jednog mjesta što poboljšava vaše performanse, a štedi vrijeme i troškove.

SOFTVERSKE LICENCESOFTVERSKE LICENCE

Nudimo licence za najpopularnije operativne sustave i softver. Pratimo pravila i propise o licenciranju i pomažemo vam odabrati pravu licencu. Kontaktirajte nas za više informacija i mi ćemo se potruditi da pronađemo najbolje rješenje za vas.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Kontaktirajte nas za više detalja. Pomoći ćemo vam pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe.

Kontaktirajte nas
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se