Loading...

KAKO ĆE E.R.A. POMOĆI MOM POSLOVANJU?

E.R.A. – Extilum Remote Application je rješenje u kojem je vaša aplikacija instalirana na našem poslužitelju i pristupate joj s udaljenog uređaja (računala, tableta ili pametnog telefona). Prikazat će se kao da je instalirana lokalno i nikada nećete primijetiti da zapravo ne radite na svom uređaju. E.R.A. nudi mnogobrojne pogodnosti vašem poslovanju. Ne trebate servere na vlastitoj lokaciji ili virtualne servere da biste instalirali aplikacije koje su vam potrebne za rad, niti vam je potrebno IT osoblje da bi se brinulo o svemu. Ne morate brinuti o brzini interneta, potrebno vam je samo onoliko koliko je potrebno za povezivanje s našim poslužiteljem.

Extilum remote applications_fleksibilanFLEKSIBILNOST

Korisnik može otvoriti i spremiti datoteke lokalno, na svoje računalo ili ih otvoriti i spremiti na svoje mrežne pogone. Extilum RemoteApp ne zahtijeva članstvo u domeni za korisnička računala što omogućava pristup applikaciji s različitih uređaja.

Extilum remote applications_Jednostavno povezivanjeJEDNOSTAVNO POVEZIVANJE

Programi RemoteApp pokreću se iz izbornika Start kao i svaka druga aplikacija. Korisnici se moraju prijaviti samo jednom da bi stvorili vezu. Nakon tog povezivanje se odvija bez unosa korisničkih podataka te možete pristupiti svojim aplikacijama kad god i od gdje god želite.

Extilum remote applications_Raznolikost aplikacijaRAZNOLIKOST APLIKACIJA

Možete pokrenuti različite vrste aplikacija. Možete instalirati svoje prilagođene aplikacije koje su specifične za vašu tvrtku ili standardne aplikacije kao što su Word, PowerPoint, Publisher, sve vrste Adobe softvera ili samo jednostavan web preglednik.

Extilum remote applications_Prilagodljivi desktopPRILAGODLJIVI DESKTOP

Aplikacije imaju svoj ikonu na programskoj traci i mogu se mijenjati i seliti između monitora. Idealno rješnje za implementaciju i upravljanje ključnim aplikacijama u sigurnom i udaljenom okruženju, koje korisnicima istovremeno omogućuje rad sa, te prilagođavanje vlastitih desktopa.

RemoteApp KAKO TO ZAPRAVO FUNKCIONIRA?

 

S uslugom Extilum Remote Applications nikad nećete morati brinuti o održavanju aplikacija ili da li imate dovoljno prostora ili dovoljno snažno računala da ga pokrenete. Sve se događa u oblaku.

Čuvajte svoje aplikacije zajedno sa svim podacima na našim poslužiteljima. Pobrinut ćemo se da su ažurni. Sve što vam je potrebno da biste pristupili aplikacijama je samo jedan klik s vašeg računala. Želite da drugi zaposlenici imaju pristup? Zašto ne, dodajte onoliko korisnika koliko želite.

Mi instaliramo aplikaciju u izoliranu okolinu na našem serveru. Svi serveri su ažurirani i imaju važeće licence. Brinemo se da redovito ažuriramo / nadograđujemo vašu aplikaciju. Kreiramo sigurnu vezu s vašeg radnog prostora na naš poslužitelj. Sve što vi trebate učiniti je kliknuti na malu ikonu koju ćemo postaviti na vašu radnu površinu, a vi se izravno povezujete s našim poslužiteljem i moći ćete početi koristiti program. Možete koristiti remote desktop kao dio naše E.C.O. usluge ili zasebno kao samostalnu uslugu.

ZAINTERESIRANI?

Imate aplikaciju, ali niste sigurni da ju želite u E.R.A.? Pošaljite nam email i odgovoriti ćemo na sve vaše upite.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se