Loading...

KAKO ĆE E.C.O. POMOĆI MOM POSLOVANJU?

Mi ćemo preuzeti održavanje svih vaših servera. Extilum Cloud Office je sve što će vam ikada trebati. Uvijek koristimo najnoviji hardver, brinemo se da imate neprekidni izvor električne energije i neprekinutu internetsku vezu putem naših podatkovnih centara koji nisu samo učinkoviti, već i ekološki prihvatljivi. Nikad više nećete morati brinuti o nadogradnji hardvera, softverskim licencama, ažuriranju operativnog sistema ili ograničenoj dostupnosti. E.C.O. vam daje neograničenu mogućnost pohrane podataka i dostupan je bez obzira na to gdje se vi ili vaši zaposlenici nalazite. Nikada više nećete čuti zvuk poslužitelja ili sustava hlađenja dok radite.

Active Directory

ACTIVE DIRECTORY

Pomoću Active Directory možete regulirati prava korisnika kao što su grupe i police ili pristup mrežnim resursima kao što je pisač.

File Server

FILE SERVER

Glavna zadaća file servera je centralno pohranjivanje podataka i upravljanje datotekama tako da drugi korisnici na istoj mreži mogu pristupiti datotekama s bilo kojeg mjesta.

Print Server

PRINT SERVER

Print server je usluga koja upravlja zahtjevima za ispis i omogućuje pristup informacijama o stanju čekanja pisača svim korisnicima na istoj mreži.

Hosted Exchange

HOSTED EXCHANGE

Hosted Exchange je dizajniran kako bi korisnicima omogućio pristup e-pošti, kalendaru, kontaktima itd. putem različitih vrsta uređaja i platformi.

Extilum Remote App – E.R.A.

REMOTE APPLICATIONS

S uslugom Extilum Remote Applications nikad nećete morati brinuti o održavanju aplikacija ili da li imate dovoljno prostora ili dovoljno snažno računala da ga pokrenete. Sve se događa u oblaku.
Čuvajte svoje aplikacije zajedno sa svim podacima na našim serverima. Pobrinut ćemo se da su ažurni. Sve što vam je potrebno da biste pristupili aplikacijama je samo jedan klik s vašeg računala. Želite da drugi zaposlenici imaju pristup? Zašto ne, dodajte onoliko korisnika koliko želite.
Kako to zapravo funkcionira?
Instaliramo aplikaciju u izoliranu okolinu na našem serveru. Svi serveri su ažurirani i imaju važeće licence. Brinemo se da redovito ažuriramo / nadograđujemo vašu aplikaciju. Kreiramo sigurnu vezu s vašeg radnog prostora na naš server. Sve što vi trebate učiniti je kliknuti na malu ikonu koju ćemo postaviti na vašu radnu površinu i vi se izravno povezujete s vašim serverom i možete početi koristiti aplikaciju. Koristite remote desktop kao dio naše Extilum Cloud Office usluge ili zasebno kao samostalnu uslugu. O samostalnoj usluzi, pročitajte više na slijedećem linku.

AKO BISTE ŽELJELI ZNATI VIŠE O E.C.O.

kontaktirajte nas za više detalja. Pomoći ćemo vam da premjestite svoj ured u oblak.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se