Loading...

ŠTO ZNAČI DEDICIRANI SERVER?

Ne želite trošiti vrijeme i novac na kupnju hardvera koji nemate gdje staviti? Iznajmite jedan od naših dediciranih servera i držite ih u našem podatkovnom centru.

Odaberite vrstu, veličinu i performanse poslužitelja. Ako niste u potpunosti sigurni koje su vam potrebe, potreban vam je savjet ili ste jednostavno neodlučni, mi smo tu da bismo vam pomogli u odluci. Nakon što odaberete najbolje performance za vaš dedicirani server, stavit ćemo ga u naš data centar i dati vam pojedinosti o tome kako se možete povezati sa serverom. Također možete dodati neke dodatne značajke serveru, kao što je sigurnosna kopija ili operativni sustav. I to ćemo rado postaviti za vas, ako želite.

Dedicirani Server ugovorJASNI UVJETI

Važno je imati jasne i pravedne uvjete. Mi smo odgovorni smo za hardver, a vi odabirete svoju razinu odgovornosti za softver kao i sve druge dodatne značajke koje biste željeli dodati svom serveru.

Server prilagodbaPRILAGODBA SERVERA

Ako naručite dedicirani server, prilagodit ćemo ga u skladu s vašim potrebama. Naši će vam stručnjaci rado pomoći pri odabiru. Bez obzira što odlučili, uvijek možete nadograditi ili smanjiti svoje performanse prema potrebama.

Dedicirani server potpuna kontorlaPOTPUNA KONTROLA

Uvijek imate pristup dediciranom serveru putem daljinskog pristupa. Pokrenite, zaustavite, otklonite poteškoće ili reinstalirajte server putem IDRAC-a koji je sigurno povezan s mrežom koja je dostupna samo putem VPN-a. Ili to prepustite nama.

UPRAVLJANJE SERVEROMUPRAVLJANJE SERVEROM

Mi uvijek upravljamo hardverom a vi nam možete prepustiti upravljanje softverom ili možete sami o njemu voditi brigu. Za različite razine upravljanja serverom, posjetite našu stranicu o održavanju sustava. Saznaj više ›

BRZA DOSTAVABRZA DOSTAVA

Imamo nekoliko servera spremnih za isporuku. Ako vam je potreban hardver sa specifičnim karakteristikama, možemo ga naručiti prema vašim potrebama i nastojat ćemo ga isporučiti što je brže moguće.

PODRŠKAKORISNIČKA PODRŠKA

Čak i ako ste sami odlučili upravljati svojim serverom, uvijek možete kontaktirati našu tehničku podršku ako vam je potrebna pomoć ili možda jednostavno nemate vremena održavati server sami u ovom trenutku.

ZAINTERESIRANI?

Kontaktirajte nas za više pojedinosti. Pomoći ćemo vam da pronađete najbolje rješenje za vaše potrebe.

KONTAKTIRAJTE NAS
Naše stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Slažem se